Uw pand, mensen en middelen beveiligen tegen de risico’s van brand is een blijvend punt van uw agenda. Alle materialen moeten nu eenmaal periodiek worden onderhouden. Bovendien willen de regels nog wel eens veranderen.
 
Wat wij doen, is het onderwerp ‘brandbeveiliging’ van úw agenda afhalen en op die van ons plaatsen. Dat doen wij als volgt:
  • Door u al vanaf het begin goed te adviseren: sommige producten vergen wettelijk gezien namelijk meer onderhoud dan andere.
     
  • Door u het bewaken van de deadlines uit handen te nemen: als een blusser, haspel of koffer weer aan de beurt is om te worden gecontroleerd, krijgt u een seintje van ons dat we weer langskomen, meer ‘werk’ heeft u niet met de controles.
     
  • Door u blijvend te adviseren: als de wetgeving verandert, kijken we of dat gevolgen heeft voor uw situatie. Heeft het dat niet, dan hoort u niets van ons. Anders trekken we even aan de bel.

 
PS
Onderhoud is een afzonderlijke discipline binnen ons bedrijf. Dat wil onder meer ook zeggen dat wij onderhoud doen onafhankelijk van het merk of type materiaal dat u heeft hangen. En onafhankelijk of wij de producten zelf hebben verkocht of geďnstalleerd.